Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sista skriket…

Jag förstår inte att Tourette-Magnus efter att ha dissat mig i en kvart via MSN över att jag klär mig ordinärt, inte bemödar mig tillräckligt och klär mig lika ointressant som alla andra. Jag hade inte heller bett om hans åsikt, som dessutom är helt felaktig.
Jag menar, kolla på bilden ovan:
Hur kan man inte ha lagt ner tid och energi på att hitta en halsduk som matchar med bältet, sådant händer inte av en olyckshändelse. En del tror att jag fuskat och har köpt dem i samma butik eller att de är från samma märke, men det är helt fel.

Saker ni inte visste om Tourette-Magnus:
• Han har gått i mina skor i ett år. Obs ej metaforiskt, han fick mina vinröda Converse.
• Han har fått flatlöss från second hand jeans.
• Han tycker att Exorcisten 2 är bra, det kan t.o.m. vara hans favoritfilm.

Skulle du ta mot modetips från en sådan person?

Nej, jag tänkte det!

En kommentar till Sista skriket…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: