Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Det är skottår…

Skapa ditt eget skotskrutiga mönster på http://www.houseoftartan.co.uk kan du skapa ditt eget skotskrutiga mönster, det är kul. Ovan kan ni se hur klanen McRagnevi skulle se ut, men mindre kul är att det tillkommer en startavgift på 491 pund.
Istället beställde jag några slippsar i följande mönster:


Royal Stewart Royal Family tartan
Det klassiska mönstret. Den slips som jag köpte med detta mönster förra månaden är smal och något för kort, denna tror jag är bredare och kommer sitta bättre och ge en snyggare knut och mönstret är en klassiker.


Ramsay Red Clan tartan
Jag var lite osäker på den svaga blå randen men den syns knappt, och jag gillade verkligen att den var svart, röd och vit. Kommer fungera bra att ha på föreläsningar.


Wallace Clan tartan
Så jäkla cool, fruktansvärt punkrutig. Kommer fungera ypperligt på fester.


Stewart Fawn Fancy tartan
Det behövdes också en mer stilfull slips för middagsbjudningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: