Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tom Cruise i filmen Scientologerna inte vill att du ska se!

Första delen i filmen som Scientologerna inte vill att du ska ta del av. Den kommer förmodligen att tas bort inom kort.
Missa inte när Tom Cruise anklagar Psykiatriker för att vara “filthy pigs”. Om du inte tyckte att Cruise var galen innan så kommer du förmodligen tycka det nu…

En kommentar till Tom Cruise i filmen Scientologerna inte vill att du ska se!

  • Anonymous skriver:

    Det fanns en porrfilmsaktör som hävdade att han legat med Tom Cruise- Han borde man stämma för “dålig smak” i val av partner !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: