Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Priset på Xperia X1 från Sony Ericsson är klart.

För 6495:-, pris redovisat utan abonnemang, kan du bli ägare till den hetaste mobiltelefonen just nu. Verkar det dyrt? Det är nästan hälften mot vad Iphone kostar utan abonnemang (i Tyskland, den är som bekant ännu inte släppt i Sverige). Xperia X1 är den första mobil från Sony Ericsson som kör Windows Mobile, vilket ger möjlighet att köra flera tredjepartsprogram och dessutom en del riktigt avancerade spel. Med en upplösning på hela 800 x 480 kommer filmtittande bli en fröjd på den 3 tum stora widescreen-skärmen. Designen visar på nytänkande med de triangelformade knapparna.

En kommentar till Priset på Xperia X1 från Sony Ericsson är klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: