Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Xperia X1, är den coolaste prylen just nu.

Sony Ericsson har meddelat att de går över till Windows Mobile i sin nya multimediamobil Xperia X1, är det den första spiken i kistan för Symbian, ett operativsystem som aldrig har fungerat speciellt bra och problemen har hopat sig på Sony Ericssons toppmodeller. Dessutom har Sony Ericsson äntligen satsat på att göra en slidemodell med tangentbord, upplösningen är hela 800 x 480 px, vilket imponerar stort. HTC’s Tytn II har bara 320 x 240 px i upplösning. Den har GPS, vilket Sony Ericssons tidigare modeller inte haft. Det är inte klart om den kommer få svenskt tangentbord, vilket är en miss om det inte blir så. En annan miss är att den bara har 400 megabyte i minne inbyggt, vilket kräver att man köper minneskort om man vill ha den som mp3-spelare. Jag har dock aldrig fastnat för att ha mobilen som mp3-spelare utan vilken ipod som helst spöar de mobiler som finns. Det är ingen funktion som jag kommer sakna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: