Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag spelar jag:

New Super Mario Bros
Det är en väl bevarad hemlighet men jag var aldrig egentligen något större fan av Marios spel på Nintendo när de begav sig, jag hade inget mot spelserien eller karaktärerna, utan spelade dem faktiskt, men mest i brist på annat, det var alltid Zelda-serien och Link som gav mig gåshud och rollspel eller stora äventyrsspel av episka mått var mycket mer spännande. Tyvärr kom dessa väldigt sällan ut i Sverige.
Det är smått genialt, men genom att låta Mario äta en svamp blir han lika stor som skärmen under en stund medan han krossar allt motstånd, när rörmokaren krymper ned till sin normala storlek belönas man med extraliv. Svårighetsgraden på New Super Mario Bros kan diskuteras, det är inga svårigheter att få fler extraliv under spelets gång. Det är möjligt att gå tillbaks till tidigare banor och spela om partier som ger nya gröna svampar som i Marios värld betyder 1-up.
Underhållningsvärdet är det dock inte något tvivel på, det handlar om plattformsprecission i klassisk 2D, även om karaktärerna har fått en 3D-känsla av den form som var populär på 90-talet, och spelet innehåller en stor dos humoristiska inslag. Vill man utmana sig själv så ser man till att samla alla stjärnmynt som finns på banorna, vill man bara vidare spelar man på.
Klassisk Nintendo-underhållning på NDS, som får mig att ta till mig konceptet med Mario fullt ut till mitt hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: