Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Den ofrivillige miljöpartisten

Jag förstår inte varför jag blir Miljöpartist i alla de här testerna om partitillhörighet som dyker upp. Jag hade förstått det om jag hade brytt mig om miljön, men jag bryr mig överhuvudtaget inte det minsta. När man börjar tjata om växthusefekten byter jag kanal, det känns redan uttjatat. Och vem bryr sig om vädret? Ett par grader varmare verkar bara trevligt, blir det för varmt finns det AC. Jag kan inte ens stava till kälsortering, om någon skulle fråga mig om var närmsta miljöstation ligger skulle jag inte kunna svara. Att jag ens känner till begreppet är för att jag läste att man tydligen ska kasta sina lågenergilampor och batterier där. Finns det människor som åker iväg med sina sopor till en särskild plats och kastar dem där, på riktigt?
Seriöst? Själv orkar jag knappt gå ut med soporna, det är fem meter utanför dörren. Skulle de stänga sopnedkastet skulle min lägenhet snart bli en miljöstation, fast med ett osorterat sopberg…
Jag är helt enkelt för lat för att vara miljöpartist, men det fattar inte den politiska kompassen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: