Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ett historiskt presidentval?

Åtminstone ur symbolvärde, rent ideologiskt skiljer inte mycket mellan de tre mest sannolika kandidaterna till att knipa presidentposten.
Bland demokraterna är det Hillary Clinton som kan bli USA:s första kvinnliga president och Barack Obama kan bli USA:s första svarta president, bland republikanerna är det John McCain som kan bli den första funktionshindrade presidenten, McCain är delvis förlamad och rörelsehindrad.
Efter de senaste resultaten från “supertisdagen” igår är det dessa kandidater som står som de mest troliga. Vem hade trott att en kvinna, en svart man och en funktionshindrad skulle tävla om det mäktigaste ämbetet 2008?

En kommentar till Ett historiskt presidentval?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: