Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nintendo DS Lite Crimson & Black

Vad som krävdes för att jag skulle införskaffa ett Nintendo DS lite var att de släppte den i rätt färger, i detta fall i rött och svart. Men det är inte riktigt rött, utan metallicrött och den svarta är mer mattsvart eller mörkt grå. Hur som helst, den är väldigt snygg. Min stackars vän Liam jagade över hela Texas för att komma över en åt mig, innan han gav upp och jag fick beställa en från Ebay.
Men det där med rätt färger är väldigt viktigt för min del.
Eftersom detta var den amerikanska versionen så fungerade inte laddaren, jag fick från killen jag beställde från i England med en brittisk laddare, men det fungerade inte här, så jag fick köpa en laddare på Game. Jag passade även på att köpa ett Gameware protect kit, med tillhörande skärmskydd, “mobil”-strumpa och en styluspen i vitt samt ett par fodral för spel.
Att få på skärmskydden var precis lika svårt som att få på skyddsplasten för ipod som man kan köpa till, och det var nästan omöjligt att inte orsaka några fula luftbubblor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: