Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nya skor

Mina svarta Chelseaboots gav upp, men jag fick tillbaks pengarna på Nilsson då de inte gick att laga. Så det var bara att börja leta efter nya skor och hitta de perfekta chelseabootsen i slutet av januari är närmast mission impossible.
Jag hittade dessa snyggingar, men det var knappast vad jag behövde. Men visst är de snygga i svart med röda detaljer och på sulan finns silhuetten av James Dean. Från Swear, inköpta på Karltex. Men jag kunde inte låta bli att köpa dem, hur opraktiska de än är.
Jag behövde dock något under “höstrusket” som aldrig vill övergå i vinter, så jag hittade ett par nya svarta chelseaboots på rea. Och om man räknar av pengarna som jag fick tillbaks för de andra skorna så kostade dessa två par skor bara 400:-. Och jag vet att man inte kan räkna så…

En kommentar till Nya skor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: