Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vilken presidentkandidat håller jag med mest

På ett test på nätet kunde jag se vilken presidenkandidats åsikter som jag är mest lik. Mitt resultat blev följande:
1. Dennis Kucinich, 68%.
2. Hillary Clinton, 65%.
3. Mike Gravel, 60%.
4. John Edwards, 55%
5. Barack Obama, 55%
6. Bill Richardson, 50%.
7. Ron Paul, 35%.
8. Rudy Giuliani, 30%.
9. Mitt Romney, 25%
10. Mike Huckabee, 23%
11. John McCain, 20%.
12. Fred Thompson, 15%.
13. Duncan Hunter, 10%

Vem Dennis Kucinich är har jag ingen aning om, men det verkar vara en sympatisk man. Dock hade jag nog röstat på Barack Obama om jag hade fått lov att rösta i det amerikanska presidentvalet. Han känns som den kandidat som mest troligt kan ta hem en demokratisk seger i presidentvalet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: