Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Hur lyckas i arbetslivet med Asperger

I senaste numret av Attentions medlemstidning har jag med en artikel som jag skrev efter att ha varit på en föreläsning med Gunnel Norrö, som är en eftersökt föreläsare med egen diagnos. Hon är också aktuell med boken Arbetsboken som handlar om just att lyckas i arbetslivet om man har Asperger och som innehåller allt som en arbetsgivare kan behöva tänka på när de anställer en person med Aspergers syndrom.
Artikeln finns också publicerad på vår webbsida.

En kommentar till Hur lyckas i arbetslivet med Asperger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: