Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Västtrafik vill höja bötesavgifterna

Västtrafik vill höja böterna för de som plankar ombord utan att betala till 1200:- från dagens 800:-. Deras önskemål om offentliga spöstraff röstades ned, om kontrollanterna även i fortsättningen ska få misshandla resenärer som inte betalt framgår inte, enligt GP:s artikel. Om Västtrafik tror att högre bötesavgifter kommer få fler att betala så tror jag de är fel ute, möjligen kommer det leda till att planka.nu får fler medlemmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: