Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Spela Nintendo-klassiker på mobilen

Igår klagade jag lite över att windows mobile-telefoner var sämre på att köra javaprogram än en standard SonyEricsson-nalle. Men då glömde jag ju att det faktiskt finns något som de inte kan köra och som är bättre. Windows Mobil kan nämligen köra emulatorer som låter dig spela gamla Game Boy och Nintendo-spel. Jepp, även SEGA fixar den. Så om du vill använda din snordyra mobil som en flashigare Game Boy finns alla möjligheter.
Tanka hem Morphgear från: http://www.spicypixel.com/xwiki/bin/view/MorphGear/Download.

Detta är bland den bästa emulator som jag testat för WM. Eftersom inställningarna för skärmen är betydligt bättre än i Pocket GBA, åtminstone om du har en HTC Tytn då skärmen utfälld blir upp och ner. Den hittas annars på http://www.sunbug.net/products/emul/PocketGBA.html för dig som vill testa båda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: